News

hover icon

Kleurplaat winactie

27 May 2024

Kleurplaat Winactie! 🌟🎨

Vol enthousiasme kondigen wij aan dat jouw kleintje van woensdag 29 mei tot woensdag 5 juni kan gaan deelnemen aan de Kidsstock Kleurwedstrijd! Ga samen met je gezin langs bij één van je favoriete plekken rondom de Kralingse Plas en bemachtig onze kleurplaat.

Locaties die meedoen:
- Kinderboerderij De Kraal
- Pannenkoekenhuis De Nachtegaal
- Fun Forest
- Restaurant De Schone Lei

Of download de kleurplaat via deze link: https://ap.lc/IOOGV

Laat creativiteit in vrije loop en stuur de leuke kleurplaat van jouw kind op naar kleurwedstrijdkidstock@gmail.com. De vijf leukste inzendingen winnen elk 2 kaartjes voor het Kidsstock Festival op zondag 16 juni! 🎟️

Volg ons op social media en blijf op de hoogte voor meer updates!

hover icon

Nederlands elftal op groot scherm

17 May 2024

Voor de voetbalfans en de vaders die liepen te mopperen dat het EK voetbal tegelijk viel met vaderdag, hebben wij de perfecte oplossing! Wij zenden de wedstrijd uit op groot scherm, uiteraard omlijst met de nodige entertainment :)

hover icon

Volledige line up Kidsstock Rotterdam bekend!

1 May 2024

🎡 ga er maar goed voor zitten 🤩 van je eerste rock concert ooit, tot dansen op de grootste dj’s die samen met hun kids draaien, tot het Nederlands elftal kijken op groot scherm. Wij kunnen niet wachten om te knutselen, dansen en plezier te maken met jullie in het Kralingse Bos! Tickets voor 16 juni gaan hard, wacht niet té lang!

hover icon

Eerste namen voor Kidsstock Rotterdam

29 February 2024

Het zonnetje laat zich soms weer zien, en bij ons begint het nu echt te kriebelen voor de zomer! Op zondag 16 juni toveren we het Kralingse Bos voor de derde keer om in een waar kinderfestijn.

Op het programma, dat wordt verdeeld over meerdere podia, staat volop entertainment voor jong en oud waarbij muziek de rode draad is. Van houseplaatjes die worden gedraaid door Nederlands’ beste dj’s zoals Roog en Michel de Hey en hun kids tot en met rocken en stagediven met de Beuzelband.

hover icon

Kidsstock 2024 in Groningen én Rotterdam

4 December 2023

Na 2 uitverkochte edities in Rotterdam reist de Kidsstock karavaan ook af naar Groningen! Op zondag 17 maart 2024 organiseren wij een geweldig festival voor kinderen (en hun ouders) in de Suikerfabriek. Op zondag 16 juni keren we terug in ons geliefde Kralingse Bos in Rotterdam

Kidsstock staat in het teken van muziek, knutselen, spelletjes, sporten en heel veel gekkigheid. Zet een dik kruis in je agenda en volg ons op Instagram om de kaartverkoop niet te missen!

hover icon

Foto's 2023 online!

21 June 2023

Beeld zegt meer dan 1000 woorden, daarom zijn we enorm blij met de foto's van Yvette de Wit! Ga nu naar onze Facebook of foto pagina om het album te bekijken. Enjoy!

hover icon

DANKJULLIEWEL!

12 June 2023

Lieve lieve mensen! Wat een ge-wel-di-ge dag hebben wij gehad. Zoveel plezier, enthousiasme en vrolijkheid op één festivalterrein. We zijn enorm dankbaar voor jullie vertrouwen in Kidsstock. Tot volgend jaar!

hover icon

Kidsstock bijna uitverkocht!

10 May 2023

De vlag kan bíj?na uit, want Kidsstock 2023 gaat uitverkopen! Op dit moment zijn er nog minder dan 20% van de tickets verkrijgbaar, dus wacht niet te lang en haast je naar onze ticketshop!

hover icon

V.O.F. de Kunst, Bankzitters & meer!

4 May 2023

Zondag 11 juni is het zo ver! De tweede editie van Kidsstock, en je hebt hem vast al voorbij zien komen… de line up voor deze nú al geweldige dag! We zijn enorm trots op de artiesten die wij dit jaar hebben weten te strikken. Van één van de laatste kinderoptredens van VOF de Kunst ooit, tot een live show van Bankzitters, bekend van YouTube en hun hits ‘Stapelgek’ ‘Bali’ en ‘Je blik richting mij’. Ook hebben we zojuist DJ Wipneus (ja die van Pim) bevestigd om samen met zijn dochter Liv het hoofdpodium af te sluiten!

JMR Event Makers EARTH Concepts JMR Event Makers EARTH Concepts JMR Event Makers EARTH Concepts