Eerste namen voor Kidsstock Rotterdam

29 February 2024

Het zonnetje laat zich soms weer zien, en bij ons begint het nu echt te kriebelen voor de zomer! Op zondag 16 juni toveren we het Kralingse Bos voor de derde keer om in een waar kinderfestijn.

Op het programma, dat wordt verdeeld over meerdere podia, staat volop entertainment voor jong en oud waarbij muziek de rode draad is. Van houseplaatjes die worden gedraaid door Nederlands’ beste dj’s zoals Roog en Michel de Hey en hun kids tot en met rocken en stagediven met de Beuzelband.

Het zonnetje laat zich soms weer zien, en bij ons begint het nu echt te kriebelen voor de zomer! Op zondag 16 juni toveren we het Kralingse Bos voor de derde keer om in een waar kinderfestijn.

🥁🥁🥁 Op het programma, dat wordt verdeeld over meerdere podia, staat volop entertainment voor jong en oud waarbij muziek de rode draad is. Van houseplaatjes die worden gedraaid door Nederlands’ beste dj’s zoals Roog en Michel de Hey en hun kids tot en met rocken en stagediven met de Beuzelband.

De allerkleinsten kunnen meezingen met kinderliedjes van Dirk Scheele of ga met de hele familie dansen bij tribute band Smoorverliefd op Doe Maar. Uiteraard is er ook weer volop leuks waarbij je zelf aan de slag kan gaan. Zo zijn Klieder en Klodder, oftewel de leukste juffen voor knutselactiviteiten, schmink en glittertattoo’s, aanwezig op het Knutselplein. Ze nemen o.a. ezeltjes mee waar naar hartenlust kan worden geschilderd. Nieuwe trucjes kunnen worden geleerd bij de Circus area waar je aan de slag kan gaan met heel veel verschillende attributen.

Wil je wat energie kwijt? Dan kan je je zolen eraf dansen in de silent disco, springen tot je gaat zweten bij de Turbo touw tornado of headbangen tot je er bij neervalt tijdens ‘je eerste rock concert ooit’. En we houden natuurlijk ook rekening met de voetballiefhebbers en zenden het Nederlands elftal op groot scherm uit!

Eén van de hits van de afgelopen twee edities was het DJ’s en kids podium. Deze zomer zijn dj’s Irwan met zoon Skyler, Roog met dochter Lea en Michel de Hey met dochter Loulou terug om de leukste plaatjes draaien. Dit jaar zijn ook dj Shagspeare a.k.a. Mr White van Sensation, Jasper Clash met Emily, en Kim (van de Vengaboys) en Nick met hun kids van de partij! Geïnspireerd geraakt? Jonge dj’s in de dop kunnen hun skills bij de DJ School Bus uitbreiden en hier zelfs een eigen track maken.

Hou onze social media en website in de gaten voor alle aankondigingen in de komende weken! We hebben er zin in!!

JMR Event Makers EARTH Concepts JMR Event Makers EARTH Concepts JMR Event Makers EARTH Concepts